Rengöring och skötsel


 • Littmann stetoskop som bärs korrekt utanpå kragen på en vit rock så att slangarna inte rör vid vårdgivarens hals.

  Håll ditt stetoskop i toppskick.

  Ditt 3M™ Littmann® stetoskop är konstruerat för att hålla i många år. Regelbunden rutinrengöring hjälper dock till att garantera optimal akustisk prestanda, förlänger stetoskopets livslängd och ser till att det ser nytt och glänsande ut. • Händer som torkar av slangen på ett Littmann stetoskop med en spritduk.

  Skötsel av stetoskopslangar

  Alla Littmann stetoskop använder sig av nästa generations slangar som behåller sin form och flexibilitet även efter att ha vikts ihop i fickan. Detta gör att stetoskopet håller längre med förbättrad tålighet mot hudfetter och alkohol och är mindre känsligt för fläckar. Men det är ändå god praxis att bära stetoskopet över kragen om möjligt.

  Dessa nästa generations slangar är inte tillverkade med naturgummilatex vilket gynnar vårdpersonal och patienter. Och för att bidra till miljön och människors hälsa innehåller dessa nästa generations slangar heller inga mjukgörande ftalater.

FÖLJ 3M™ LITTMANN®-VARUMÄRKET
3M, Littmann, Littmann-logotypen, Master Cardiology, Cardiology IV, Master Classic II, Classic III och formen på bröststycken är varumärken tillhörande 3M.
Bluetooth är ett registrerat varumärke tillhörande Bluetooth SIG. Java är ett registrat varumärke tillhörande Oracle.
Ändra ort
Sverige - svenska