1. 3M™ Littmann® stetoskop
 2. Vår fördel
 3. CORE Digital Stethoscope
Videobanner - skär igenom bullret. Littmann CORE Digital stetoskop

Vi presenterar det nya 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscope.

 • Vi introducerar vårt hittills mest avancerade stetoskop med upp till 40x förstärkning (vid toppfrekvens kontra analog inställning), aktiv brusreducering, inbyggd ljudvågsvisualisering och en mängd andra kraftfulla funktioner som är utformade för att hjälpa dig att få en tydligare bild av din patients hälsa. Det är dags att lyssna som aldrig tidigare med komfort och förtroende med ett 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscope.


Produktegenskaper

3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscope.

Köp nu

Med en bekväm design och en enastående akustik nu utökad med en kraftfull digital teknik är det mer än ett stetoskop. Det är ett helt nytt sätt att lyssna. Uppgradera till 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscope.

 • En närbild av det auskulterade bröstet
  Upp till 40x förstärkning

  Den enastående akustiken i vårt kardiologiska stetoskop låter ännu bättre med upp till 40x förstärkning (vid toppfrekvens jämfört med analog inställning). Nu hör du svårfångade ljud för att göra din diagnos ännu lättare.

  Köp nu

 • Läkare som auskulterar efter lungljud
  Aktiv brusreducering

  Hjälper till att ta bort störande ljud, som är vanliga i hektiska miljöer, med vår aktiva brusreduceringsteknik. Den kan hjälpa dig att lyssna genom att minska oönskat bakgrundsbrus så att du kan fokusera på att lyssna på sådant som är viktigt: din patient och hans/hennes kroppsljud.

  Köp nu

 • Närbild på läkare med ett stetoskop i öronen
  Mjukt tätande öronoliver

  Våra åtsittande, mjukt tätande öronoliver passar öronen för att bilda en utmärkt akustisk tätning samtidigt som de har en bekväm passform. Detta innebär att du kan lyssna säkert och bekvämt.

  Köp nu

 • Läkare som håller 3M Littmann CORE Digital Stethoscope på bröstet på en man
  Flera lyssningsinställningar

  Med en knapp kan du snabbt växla mellan analoga och förstärkta lyssningsinställningar för att passa dina behov. Dessutom kan du, med hjälp av de två avstämningsbara membranen (vuxna och barn) lyssna på både hög- och lågfrekventa ljud utan att behöva flytta bröststycket.

  Köp nu

 • Läkare som auskulterar och visar en app på en surfplatta
  Ansluter till Eko programmet

  Med trådlös Bluetooth® anslutning kan 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscope anslutas och paras med en mängd olika mobilenheter för att du ska kunna visualisera, spela in och spara ljud genom en knapptryckning.

  Köp nu

 • Läkare som auskulterar bröstet på en pojke medan han tittar på telefonappen
  Designad för att vara bekväm.

  Med vinklade hörlurar med mikrofon som är anpassade för att passa dina hörselkanaler och ett bröststycke, som du kan hålla som du själv vill, är 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscope designat för att vara bekvämt vid patientbedömningar.

  Köp nu


 • 3M Littmann CORE Digital Stethoscope ansluter till Eko programmet via telefon

  Spela in. Analysera. Dela.

  Gör mer än någonsin med trådlös anslutning. Det FDA godkända 3M™ Littmann® CORE Digital Stethoscope fungerar med Eko programvara och iOS- och Android enheter vilket ger dig ett HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) kompatibelt sätt att spara och kommentera 15, 30, 60 eller 120-sekunders inspelningar på en säker instrumentpanel. Skapa ett bibliotek med hjärtljud för att övervaka ett sjukdomsförlopp, eller för utbildning, eller för att till och med säkert dela dina inspelningar med kollegor. Använd dessutom Eko Artificial Intelligence för att hjälpa till med detektering av blåsljud i hjärta (prenumeration krävs; endast tillgängliga i ett urval av länder).

FÖLJ 3M™ LITTMANN®-VARUMÄRKET
3M, Littmann, Littmann-logotypen, Master Cardiology, Cardiology IV, Master Classic II, Classic III och formen på bröststycken är varumärken tillhörande 3M.
Bluetooth är ett registrerat varumärke tillhörande Bluetooth SIG. Java är ett registrat varumärke tillhörande Oracle.
Ändra ort
Sverige - svenska